Företag

Smart lagerlösning!

Vi erbjuder smarta lagerlösningar för företag som exempelvis behöver plats för arkiv, reklammaterial, säsongsprodukter, varuprover, utställningsmaterial, kontorsmöbler, maskiner eller liknande. Vi erbjuder stora förråd mellan 100-50 kvm med smarta lås- och larmfunktioner. Vi har också mindre förråd i flera olika storlekar, allt mellan 2-20 kvm.

Lastning och Lossning för 450 kr/mån

Det finns också möjlighet att lossa varor i en varusluss. Lastbil går att köra ända fram till slussen där en separat kod används för att öppna utrymmet. Godset lastas sedan av och du kan antingen lämna vidare koden till nästa person som ska hämta godset, eller i lugn och ro lasta in varorna ditt ditt förråd vid ett senare tillfälle. Smidigt och flexibelt.

Tryggt och säkert!

Våra förråd på Xtraplats är torra, rena och säkra. Vi har högsta säkerhet på fasad, dörrar, larm och lås. Vi har även bra belysning med rörelsesensorer och säkerhetskameror för din trygghets skull. Själva byggnaden ligger i ett inhägnat område med staket och grind.

Personlig tagg och kod

För att öppna grinden till området och dörren till förrådsbyggnaden får alla kunder en tagg med en tillhörande personlig kod. Till själva förrådet används en låscylinder med nyckel som du själv ansvarar för.

Tillbehör

Du har även möjlighet att köpa flyttkartonger eller liknande tillbehör hos oss. Detta gör du smidigast i samband med att du hyr förrådet, men det även går bra att kontakta oss när som helst för denna service. På området finns också olika sorters vagnar som du kan låna för att transportera saker till och från ditt förråd.