Privat

Extra förvaring

Här finns bra förråd för dig som behöver extra utrymme i samband med en flytt, renovering eller en längre vistelse utomlands. Det kan även vara bra för studenter att ha en extraplats eller när du har möbler eller sport- och fritidsutrustning som du inte behöver just nu.

IMG_3666

Båt, släp eller husbil?

Behöver du någonstans att förvara exempelvis din båt, husvagn, husbil eller släp? Vi har gott om plats för uppställning året om. Här kan du tryggt förvara ditt släp eller fordon då vi har en säker inhängnad med kameraövervakning dygnet runt. Pris: 450kr /mån

Tryggt och säkert!

Våra förråd på Xtraplats är torra, rena och säkra. Vi har högsta säkerhet på fasad, dörrar, larm och lås. Vi har även bra belysning med rörelsesensorer och säkerhetskameror för din trygghets skull. Själva byggnaden ligger i ett inhägnat område med staket och grind.

Personlig tagg och kod

För att öppna grinden till området och dörren till förrådsbyggnaden får alla kunder en tagg med en tillhörande personlig kod. Till själva förrådet används en låscylinder med nyckel som du själv ansvarar för.

Tillbehör

Du har även möjlighet att köpa flyttkartonger eller liknande tillbehör hos oss. Detta gör du smidigast i samband med att du hyr förrådet, men det även går bra att kontakta oss när som helst för denna service. På området finns också olika sorters vagnar som du kan låna för att transportera saker till och från ditt förråd.