Xtraplats > Privat/Företag

Privat

Här finns bra förråd för dig som behöver extra utrymme i samband med en flytt, renovering eller en längre vistelse utomlands. Det kan även vara bra för studenter att ha en extraplats eller när du har möbler eller sport- och fritidsutrustning som du inte behöver just nu. Vi kan gärna hjälpa dig att tänka ut hur stort förråd du behöver utifrån vad du behöver förvara.

Det finns en rymlig hiss upp till andra våningen och på området finns vagnar som du kan låna för att transportera saker till och från ditt förråd.

Klicka här för att se hur mycket de olika förråden kostar per månad. 

 

Företag

Vi har smarta lagerlösningar för företag som till exempel behöver plats för arkiv, reklammaterial, säsongsprodukter, utställningsmaterial, kontorsmöbler eller liknande. Om du till exempel jobbar som resande säljare, kan du förvara dina varuprover i ett förråd hos oss. Så är det bara att hämta dina saker inför ett kundbesök.

Lastning och lossning

För dig som kör gods finns det möjlighet att lossa dina varor i en varusluss. Du kan köra din lastbil ända intill slussen. Du får en egen kod för att öppna utrymmet. Sedan kan du lasta av ditt gods och lämna vidare koden till den som ska hämta godset. Smidigt och flexibelt.

Klicka här för att se hur mycket lastnings-/lossningstjänsten kostar per månad.