Företag

IMG_3666

Smart lagerlösning!

Vi erbjuder smarta lagerlösningar för företag som behöver plats för allt ifrån arkiv, reklammaterial och varuprover till utställningsmaterial, kontorsmöbler och maskiner. Vi erbjuder stora förråd mellan 100-50 kvm med smarta lås- och larmfunktioner. Vi har också mindre förråd i flera olika storlekar, allt mellan 2-20 kvm.

photo-1609143739217-01b60dad1c67

Lastning och Lossning: 450 kr/mån

Det finns möjlighet att smidigt och flexibelt lossa varor i en varusluss. Lastbil går att köra hela vägen fram till slussen där en separat kod används för att öppna utrymmet. När godset lastats av kan du antingen lämna vidare koden till nästa person för att hämta godset, eller i lugn och ro lasta in varorna ditt ditt förråd vid ett senare tillfälle.

Tryggt och säkert!

Våra förråd är torra, rena och säkra. Vi har högsta säkerhet på fasad, dörrar, larm och lås. Byggnaden ligger i ett inhägnat område med säkerhetskameror och rörelsesensorer för din trygghets skull.

Personlig tagg och kod

För att komma in på området och byggnaden får du en tagg med en personlig kod. Till förrådet används en säker låscylinder som låses upp med nyckel. Låscylindrar köps till på plats för 150 kr.

Tillbehör

Du har möjlighet att köpa flyttkartonger hos oss. Detta gör du smidigast i samband med förrådsuthyrning, kontakta oss i förväg om du är intresserad av denna tjänst. I byggnaden finns hiss och olika sorters vagnar att låna för att transportera saker till och från ditt förråd.