Privat

IMG_9092

Extra förvaring!

Här finns förråd för dig som behöver extra utrymme i samband med flytt, renovering eller en längre vistelse utomlands. Vi har förråd i flera olika storlekar som passar dig oavsett om det gäller förvaring för dina möbler eller hobby, sport- och fritidsutrustning som du inte behöver just nu.

IMG_3998

Uppställningsplats!

Behöver du någonstans att förvara din båt, husvagn, husbil eller släp? Vi har gott om plats för uppställning året om. Alla uppställningsplatser finns i en säker inhängnad med kameraövervakning dygnet runt. Här kan du tryggt förvara ditt släp eller fordon. Pris: 450kr /mån

Tryggt och säkert!

Våra förråd är torra, rena och säkra. Vi har högsta säkerhet på fasad, dörrar, larm och lås. Byggnaden ligger i ett inhägnat område med säkerhetskameror och rörelsesensorer för din trygghets skull.

Personlig tagg och kod

För att komma in på området och byggnaden får du en tagg med en personlig kod. Till förrådet används en säker låscylinder som låses upp med nyckel. Låscylindrar köps till på plats för 150 kr.

Tillbehör

Du har möjlighet att köpa flyttkartonger hos oss. Detta gör du smidigast i samband med förrådsuthyrning, kontakta oss i förväg om du är intresserad av denna tjänst. I byggnaden finns hiss och olika sorters vagnar att låna för att transportera saker till och från ditt förråd.